06 - Allmänt snack om absolut ingenting

Hejsan

Vaknade idag med en aningen bakfull flickvän vid min sida, humöret var alltså inte på topp. Jag försökte få saker tillrätta men jag får väl vänta. Jag vill gärna diskutera saker men det vill inte hon, det gör mig frustrerad. Det kanske ordnar sig, på något sätt brukar det ju göra det, och det gäller ju inte bara kärleken, det gäller allt.

Efter att ha lämnat av henne vid bussen och sagt adjö för denna gången gick jag med aningen tunga steg bort till nya lägenheten för att se hur det gick med flytten, mamma och brorsan fixade lite. Är nu tillbaks i gamla lägenheten för att hämta lite grejjer till mitt nya rum. Ska bli kul att flytta. En ny start känns det nästan som, man kan passa på att sluta röka och sådana grejjer. Börja träna igen kanske.

Vad beträffar min arbetslöshet så hoppas jag på någon vändning. Ska faktiskt jobba några timmar imorgon kväll. Men det är ju så otroligt tråkigt. Men förståss, som alltid, pengarna...

Avslutar med en saga:

Anders - den orädda busskortsfickan

Det var en gång en väldigt orädd busskortsficka vid namn Anders. Han gillade att hoppa upp och ner. En gång träffade Anders en bortglömd flaska vid en trottoarkant. Dom hälsade på varandra.

SLUT

05 - Flickor

Wikipedia säger som såhär om ordet "flicka"
"En flicka är en ung hona av arten människa, till skillnad från en ung hane av samma art, som kallas pojke. Termen flicka (plural: flickor) används för att särskilja biologiska könsskillnader, kulturella könsroller, eller båda. Flicka är perioden i en kvinnas liv, innan hon är en vuxen kvinna."

Flicka är för mig ett av svenskans mest vackra ord. Det klingar så härligt på något sätt. Jag kommer nog aldrig att börja använda ordet kvinna mer än i sådana fraser där man behöver betona just ordet "kvinna". Flicka är mer passande, och det tilltalar mig mer.

Flera egenskaper hos flickan som person gör mig ofta konfunderad, och som man så är det väl underförstått att ingen man kan förstå en kvinna? Ja, det stämmer minsann. Man kommer ofta på sig själv med att dra en uppgiven suck och därefter nämna ordet "kvinnor...". Ja, vad är det då vi män inte förstår hos kvinnor? Själv så förstår jag nog ingenting. Jag har hört att jag är bra i sängen, men det är väl det enda som jag är bra på då, om ens det. Har nämligen hört att flickor ofta ljuger om detta för att få mannen i fråga att inte känna sig illa till mods.

Flickor är ungefär som plåster, i det stora hela. Dom rivs antingen bort jävligt sakta. Man plågar sig själv till fördärvet och drar sakta bort dom ifrån en. Man grälar, och grälar tills slutet kommer (antingen att man dör eller tills förhållandet är över) eller så drar man fort. Det smärtar värst men det är över snabbt och man kan gå vidare.

Jag är nog den som pinar mig själv. Jag underminerar hela mitt förhållande. Jag grälar och jag klagar. Till slut kommer ju flickan i fråga att avsluta detta. Och det är just detta som jag oroar mig för. Min Ellen kanske kommer lämna mig om jag beter mig som jag gör. Jag måste alltså lära mig förhållandets regler; Att inte säga som jag känner, att aldrig vara ledsen, eller att aldrig ta upp en diskusition som på något sätt kan göra motparten irriterad, ledsen eller arg. Allt handlar om att ha sin flicka på rätt sida av sängen varje dag man vaknar.

Just nu har jag henne sovandes bakom mig med en blomma i handen. Grälet var ödesdigert idag, Jag gick alldeles för långt och det hela slutade med att hon lämnade mig. Hon gick ut genom min dörr, ut på gatan klockan två på natten. Ledsen och alldeles förkrossad som jag var sprang jag efter en tid efter och bad om världarnas förlåtelse. Och som jag sa ligger hon nu i min säng. Där jag förövrigt placerade en blomma i hennes hand medan hon sov. För att hon trots dom små chanserna iallafall kanske skulle vakna och se blomman för att då tänka tanken att "någonstans är min pojkvän god". Jag försöker att hålla henne tillags. Men oftast förgäves. Man måste välja sina ord. Man måste alltid tänka på sina svar. Varje fråga blir ett test och man misslyckas ofta. Det enda man kan göra till slut är att hålla käften.

Flickan är minsann ett svårt kreatur, där chansning i sitt beteende ofta resulterar i  vinst eller förlust (från mannens sida alltså).  Det är svårt  och ibland vill man bara stå kvar framför den där tutande lastbilen...

Tack
/Nils

04 - En ny svensk rörelse

Jag har nu valt att starta en ny svensk rörelse. Den handlar om att få bort alla sorters orättvisor ur vårat land. Vad innefattar då alla orättvisor? Jo, vi måste få bort all rasism, åt alla håll, det vill säga nynazister, invandrare mot svenskar, feministiskt initiativ och så vidare. Dessa människor måste ut ur vårat samhälle, dom är en plåga i våran vardag. Hur har jag då tänkt mig att få bort alla dessa tusentals människor som på många sätt är extrema? Jo, genom att avvisa dom. En idé jag har är att dela ut lockande flygblad med kallelser till möten för respektive folkgrupp (nazism, feminism osv) där vi sedan helt intet ont anande skyfflar in sympatisörerna i burar och fraktar dom till något annat land, exempelvis Italien, där dom sedan kan fortsätta sina politiska uppdrag. Men det är nu som det svåra börjar. Att få dom att stanna...

En idé är ju att själv ta makten med min nya folkrörelse, sen kan man tillsätta en ny, svensk, specialpoliskår som består av fem instanser som agerar följande:

§   Gränsvakt
§  
Insatsstyrka
§  
Patrullpolis
§   Utredande polis
§  
Arkubuseringspatrull vid akut sympatisörinvasion

Gränsvakternas jobb är att skydda den svenska gränsen och se till att inga avvisade sympatisörer kommer in, med alla möjliga hjälpmedel. Dessa polismän ska kännas igen på deras olivgröna kevlarvästar med texten "gränspolis" på. Dessa poliser har inte så mycket mer befogenheter än den vanliga svenska polisen har nu.

Insatsstyrkans jobb består mestadels av ett moment som jag har valt att kalla "seek and reject" som är precis vad det låter. Efter det inte än fastställda datumet då alla sympatisörer ska infinna sig i ovannämnda land (exempelvis Italien) så kan denna specialbestyckade insatsstyrka söka upp och slänga ut olika sympatisörer. Detta görs helst med våld i form av batonghot och ibland även sprängmedel.

Patrullpolisens jobb är att patrullera landet och hålla utkik efter suspekt verksamhet i form av årsmöten och partibildning av olika slag. Dessa polismän håller sig ofta gömda under civilklädsel när viktiga specialuppdrag utförs. Befogenheter har dom allihop. Dessa polismän är sina egna chfer kan man säga. Fri hand och agera på eget bevåg är ett nyckelord för denna instans.

Utredande polis hittar all möjlig skit som finns i demokratisverige. Dom utreder konspirationsteorier i alla dess slag och beordrar sen insatsinstansen att med alla medel möjliga "neutralisera" hotet.  Detta är den högsta  instansen av  den nyskapade  poliskåren.

Arkubuseringspatrullen gör precis det som det låter som. Tillintetgör trilskande brottslingar av extremistslag. Alla medel möjliga. Dessa polismän är mycket tungt beväpnade och identifieras lätt av deras respektingivande vapenarsenal och bestyckade transportfordon. Även kända för att skjuta först och fråga sen...

Ja, som ni ser så behövs rent ut sagt onda lösningar för att fåbukt på problemet vi har just nu. Alla extremister av alla slag ska inte få verka i vårat land enligt mitt egna tycke. Sverige ska bli ett respektabelt land, med en respektabel regering. Tro inte att jag vill motverka jämstäldheten och demokratin, den ska självklart få frodas och jag vill gynna den med alla medel möjligt. Men extrema feminister såsom F! och andra sympatisörgrupper borde inte få verka i sverige när man uttalar sig högt om att "mörda männen" och andra helt befängda idéer...



03 - Party

Ikväll gäller det, party i SOK-stugan, alla ska vara där.
Måste be kära storebror gå till systembolaget för diverse inköp för att gynna kvällens bravader så att säga.
Ja, som ni vet så är öl en dryck man gärna avnjuter kall och i kärt sällskap av  nära vänner och bekanta,  Kvällens schema ser väl då ut som följande;

§    Blogga klart..
§    Bära något till lägenheten.
§    Virka.
§    Lägga golv i lägenheten.
§    Supa sig redlös full och bli omhändertagen av en intet ont anande flickvän.
§    Somna..

Ja gott folk, detta är receptet på en riktigt lyckad afton, blanda gärna in lite slagsmål här och där för mer krydda. Om du vill..

Tack
/Nils


02 - Arbetslös

Hmpf..

Det kanske kan hända att någon individ skulle vilja se in i ett liv av arbetslöshet? Ni vet, när man inte har fyllt sina första tjugo år ännu så kan man inte bli beviljad A-kassa, och när man ska in i lumpen alldeles strax så vill man heller inte ta kommunal ungdomspraktik heller, hundra spänn om dagen är inte pengar, då är jag hellre hemma. Vad fan ska man göra med sin tid då? Förutom vikariejobb på ett ålderdomshem så har jag ingenting att  göra, Man vaknar strax efter lunchtid. Ligger en stund i sin säng och begrundar dagen. Stiger upp, kokar kaffe, tar en snus sen sitter man här vid datorn tills alla skolor är slut så att antalet kompisar ökar i tillgänglighet.

Jag rekomenderar inte arbetslösheten, den är hemsk.

Dom senasta veckorna har jag drömt väldigt mycket. Eller snarare kommit ihåg det jag drömt, eftersom man drömmer varje natt men man kommer ju inte ihåg allting. Inatt iallafall så träffade jag Robert Gustavsson, skitfull. Alltså, Robert var jättefull, jag frågade honom hur gammal han var, han svarade "25" och gav sedan av sig ett avslöjande fyllefniss. Sen kommer jag inte ihåg mer. Betyder detta någonting?

Drömmar är konstigt minsann, jag tror jag ska börja drömma lite mer. Jag ska även bädda rent i min säng, men inte idag. Håller på att flytta förstår ni, inte till en egen lägenhet utan till en ny, mindre lägenhet med min morsa och min lillebror, nu när morsan har blivit singel igen så är det dags att byta ner sig tydligen. Det roligaste är att mattläggaren stöter på morsan. Haha, tillvaron blir så rolig när ens mor har en femtioårig, hästsvansbeklädd mattläggare vid namn Leif-Åke hasande efter sig som en brunstig hyena. Livet som arbetslös ger mig ett objektivt sätt att se på min omgivning, man känner sig lite som en åskådare av verkligheten, inte alltid en vacker syn...

Tack
/Nils

01 - Frispråkhet?

Hej!

Eftersom detta är mitt första inlägg i bloggens värld så väljer jag att ifrågasätta frispråkheten. En blogg vad jag har hört ska tydligen vara något av en dagbok, den behöver dock inte vara personlig, men helst är den det. Alltså, om jag förstår detta rätt så kan jag skriva lite vad som helst i min alldeles egna blogg? Folk kan läsa om dom vill, eller inte. Hur fungerar det då med hets mot folkgrupp eller andra lagar? Självklart kan jag säkert hitta alla mina svar på lagfrågor gällande bloggning under användarvillkoren, men vem läser dom? Är jag en vanlig svensk som känner mig själv såpass väl att jag inte ens behöver läsa användarvillkor längre, för jag vet att jag redan är försiktig - att jag minsann inte ska stå ut i mängden? Nä, jag struntar i det, om någon känner sig kränkt av det jag skriver så får denne säga till polisen, jag vill inte läsa användarvillkor hela dagarna. Tänk om man skulle läsa alla användarvillkor man accepterar, då skulle man inte ha mycket tid över till annat minsann. Nä, användarvillkor är för pussys.

Diskuterade invandrarfrågan idag med en nära vän. Vi kom fram till att Sverige felprioriterar asylsökande på ett aningen ohumant vis. Jag är inte speciellt insatt i debatten men jag vet såpass mycket att en av världens största gerillatrupper sköter sina operationer ifrån sverige, helt lagligt pekar dom ut terroristmål i olika delar i världen. Dessa invandrare verkar gladeligen skutta över våra gränser från alla håll och kanter, medans Nadine, ni vet den ögonskadade stackaren, får lämna landet ögonaböjj. Jag har även hört att 7% av sveriges befolkning är muslimer, inget ont om muslimer eller islam, men när segregeringen i storstäderna blir så stor att vissa områden behöver egna skolor som undervisar på andra språk så går det för långt. Kommer invandrare in i Sverige så ska dom väl lära sig det svenska språket? Jag har många kompisar, både invandrare och urinvånare, som håller med mig i frågan. Jag tycker att om Sverige ska förbli ett öppet land utan segregering så behöver vi ta upp frågan nu, vi behöver granska migrationsverket hårdare och någon borde ta tag i flyktingpolitiken på allvar, det jag som vanlig svensk ser just nu är ett enda stort virrvarr av asylsökande som skickas hem till höger och vänster. Låt stackarna stanna och få beskydd, men släng tillbaks talibanerna!

Jag lovar att inte vara så politisk i framtiden, men räkna med många fantasirika ideér och simpla lösningar på komplexa problem!

Tack
/Nils

RSS 2.0