10 - Äntligen!

Hejsan.

Ja, idag har jag besökt den gamla skolan. Inte alls så givande som jag trodde att det skulle vara, dock inte tråkigt. Stod och lyssnade på någon greenpeace-anhängare som ville värva mig till "grön ungdom", löjligt. Vill man verkligen ha dyr och till synes ogynnsam vindkraft i Sverige? Förstöra vårat vackra landskap med otroligt  fula, vita, smala väderkvarnar som för den delen bara levererar tjugo procent av våran el? Sen ska detta varvas med vågenergi som säkerligen inte kan leverera mer än femton procent, annars skulle väl allt vårat värdefulla fiskevatten bli försört? Nu säger jag inte att vi ska köpa kolkraft från tyskland bara för det. Nä, vi ska snarare utveckla kärnkraften. Kom inte och snacka om miljöfarliga urangruvor. Vi har köpt vår uran från ryssland. Varför inte utnyttja det? Dom kommer inte avveckla sin kärnkraft, isånafall hade dom redan gjort det med tanke på tjernobyl.

Kärnkraften är otroligt mycket säkrare nu än den var -89 och vi kan vara lugna, våra reaktorer är moderna och fungerar mycket bättre än rysslands. Sverige SKALL utveckla kärnkraften just för att tjäna energi och vara mer miljövanliga. Samtidigt skapas nya jobbtillfällen.

Varför gör inte sverige såhär? Jo, för att greenpeace-nissar flänger omkring och förespråkar guds skapelse, kramar träd och hoppas på världsfred. Väx upp! Kämpa för amnesti mot politiska fångar i afrika istället. Eller aids. Där folk behövs.

Herregud. Jag blir trött på alla människor som får en fix idé och tror att dom helt plötsligt ska få bestämma. Jag vänder mig och visar dom ryggen. Jag vill ha billig el, lättaste sättet att få det är med hjälp av kärnkraft, sen är det ju jävligt coolt också. Tänk om man hade en egen plutoniu-isotop, årets julklapp kanske? Ska meddela mina vårdnadshavare detta..

Avslutar inlägget med ett citat riktat till en viss person:

[And even if you don't wanna speak tonight, That's alright, alright with me]

Tack
/Nils


Kommentarer
Postat av: Akut Insikt

Tack för länken till din sida. Keep up the good work.

2005-12-07 @ 11:45:42
URL: http://akutinsikt.blogspot.com
Postat av: hallhaga

Akut Insikt: Jag känner inte för att regga mig på blogspot.com och kan därför inte kommentera på din blogg. Känns tråkigt eftersom jag gillar din skrivstil och skulle gärna hålla kontakten, vi får väl se om du ser mitt svar här så kanske vi kan arbeta fram en lösning?

2005-12-07 @ 13:13:40
URL: http://hallhagas.blogg.se
Postat av: Akut Insikt

Alltså... såvitt jag vet så går det alldeles utmärkt att kommentera utan att vara reggad på blogspot.

2006-01-02 @ 11:30:57
URL: http://akutinsikt.blogspot.com
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:47:34
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:10:49
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:25:38
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0